tvkombi
tvkombi

8 MARSI, KRYEMINISTRI RAMA FESTON NE FIER

Vendi

Publikuar ne:18:30 - 08/03/2019

Kryeministri Edi Rama ka zgjidhur Fierin per te festuar kete 8 mars. Gra dhe vajza, te moshave e profesioneve te ndryshme, kane festuar ne nje atmosfere te gezueshme kete dite te shenuar. Vete kryeministri, gjate fjales se tij, ka dhene edhe arsyen se perse ka zgjedhur Fierin ne kete 8 mars, duke I ftuar te gjitha grate te behen pjese e festes.

https://youtu.be/WSIEOL19hMw

Ju sugjerojmë