Ballina Vendi 5 NE PRANGA NE MALLAKASTER, PERPUNONIN 349 KILOGRAM KANABIS

5 NE PRANGA NE MALLAKASTER, PERPUNONIN 349 KILOGRAM KANABIS

4

5 persona jane vene ne pranga dhe 349 kilogram kanabis eshte sekuestruar nga blute e Mallakastres ne nje aksion te ketyre te fundit ne fshatin Corrush. Blute kane bere me dije se 1 burre dhe kater gra jane ndaluar tashme, pasi mendohet se ishin duke perpunuar sasine kanabisit ne nje banese pikerisht ne kete fshat. Materialet proceduriale ne ngartik te pese te ndaluarve ia kane kaluar Prokurorise prane Gjykates se Shkalles se pare Fier per vepren penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikeve”.

https://youtu.be/GP85M9Y4n1w