tvkombi
tvkombi

NDERKOHE NE LUSHNJE ESHTE FINALIZUAR ME SUKSES OPERACIONI POLICOR I KODUAR “TRIKALON”

Vendi

Publikuar ne:17:28 - 03/03/2018

Nderkohe ne Lushnje eshte finalizuar  me sukses operacioni policor i koduar “Trikalon”.Specialistët për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Lushnje bënë të mundur kapjen dhe ndalimin e shtetasit: Altin Dhamo, 43 vjeç, banues në lagjen “Kadri Qystri”, Lushnje, i denuar ne shtetin Grek per nje sere veprash penale.

https://youtu.be/m6WipEof-pk

Ju sugjerojmë