tvkombi
tvkombi

2 AKSIDENTE NE LUSHNJE, TE VDEKUR DHE TE PLAGOSUR

Vendi

Publikuar ne:16:42 - 30/06/2018

Dy aksidente kane ndodhur brenda 24 oreve te fundit ne Lushnje. Si pasoje e tyre, dy shtetas kane mbetur te vdekur dhe nje tjeter I plagosur. Nje 14 vjecar ka nderruar jete pasi eshte aksidentuar nga nje zetor, ndersa ne nje tjeter aksident ne Zhym viktime ka mbetur nje I ri.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=CeQCJaCHuDo

Ju sugjerojmë