Ballina Vendi FIER/Hapet tregu i ri i gjese se gjalle ne Mbrostar

FIER/Hapet tregu i ri i gjese se gjalle ne Mbrostar

5

Bashkia e Fierit ka perfunduar projektin e ri te investimit, ne tregun e gjese se gjalle, ne Mbrostar.Ky treg, ka qen nje domosdoshmeri per femreret e Fierit, te cilet tashme kane nje treg me te gjitha kushtet ku mund te drejtohen per te tregtuar bagetite.Kryetari i Bashkise Fier Armando Subashi, nepermjet ne nje statusi ne facebook, ka ndare pamje te projektit tashme te perfundunduar.

I ndertuar me te gjitha parametrat e duhura bashkohore,tregu do te mireprese te gjithe tregtaret e Shqiperise duke i ofruar, kushte optimale tregtimi, higjenë maksimale dhe hapësira të dedikuara.