tvkombi
tvkombi

ZJARR NE NJE GROPE ME SERE NE ZHARREZ

Vendi

Publikuar ne:16:03 - 24/09/2018

Nje grope me sere eshte perfshire nga flaket ne Zharrez te Fierit. Fatmiresisht nuk raportohet per deme, ndersa ne vendin e ngjarjes kane mberritur forcat zjarrfikese dhe ato te avari shpetimit per te bere te mundur shuarjen e zjarrit.

 

 

 

https://youtu.be/dLIVgwOKEBg

Ju sugjerojmë