Ballina Vendi ZJARR NE JAGODINE, RREZIKOHET NENSTACIONI ELEKTRIK, 5 FSHATRA PA DRITA

ZJARR NE JAGODINE, RREZIKOHET NENSTACIONI ELEKTRIK, 5 FSHATRA PA DRITA

2

Shperthimi e nje percjellesi elektrike te tensionit te larte ne Jagodine  ka shkaktuar zjarr, panik dhe ka lene pa energji 5 fshatra te Roskovecit. Eshte dashur nderhyrja e zjarrfikesve per te normalizuar situaten, ndersa po punohet per rikthimin e energjise elektrike dhe gjetjen e shkaqeve qe cuan ne shperthimin e percjellesit.

 

 

 

https://youtu.be/rS7d87tRkt0