tvkombi
tvkombi

ZHVILLOHET NE FIER MBLEDHJA E KESHILLIT BASHKIAK

Vendi

Publikuar ne:16:14 - 23/05/2018

Eshte zhvilluar ne qytetin e Fierit mbledhja e radhes e keshillit bashkiak. Mes 12 pikave te listuara ne rendin e dites, ato qe u diskkutuan me shume nga  keshilltaret e pranishem ishin projekt vendimi per miratimin  dhe zbatimin e programit social te strehimit  si dhe projekt vendimi per  miratimin taksave dhe tarifave vendore per vitin 2018.

 

 

 

 

 

https://youtu.be/WeonyFJz23M

Ju sugjerojmë