tvkombi
tvkombi

VRASJA NE BALLSH, VELLAI I VIKTIMES: DUA KUJDESTARINE E FEMIJEVE

Vendi

Publikuar ne:17:31 - 18/01/2019

Pak dite pas vrasjes se dyfishte qe ndodhi ne Ballsh, ku burri vrau me thike gruan dhe kunaten e tij, vellai i viktimave ka depozituar nje kerkese ne gjykate. Krimi makaber ndodhi me 2 janar, ndersa viktime ngelen Gentiana dhe Merisa Caushaj. Mesohet se vellai i Gentiana Caushaj, Gjyshmir Caushaj ka kerkuar kujdestarine e dy femijeve te mitur te motres se tij. Keta te fundit aktualisht ndodhen ne fshatin SOS.

https://youtu.be/Tl2BcZDEiMs

Ju sugjerojmë