tvkombi
tvkombi

RRITEN NUMRI I APLIKANTEVE PER KARTA IDENTITETI DHE PASAPORA

Vendi

Publikuar ne:17:17 - 19/01/2019

Ne zyrat e gjendjes civile  ne Fier numri i aplikuesve per mjet identifikimi  shkon nga 170 –  200 persona ne dite. Sipas punonjeses se   gjendjes civile  Marsilda Gjini  aktualisht punohet me kater operatore dhe sportelet mbyllen kur largohet qytetari I fundit. Per te shmangur radhet eshte menduar edhe shtimi I nje tjeter sporteli, ku mund te behet terheqja e mjeteve te identifikimit.

https://youtu.be/N7F4JTlRGBM

Ju sugjerojmë