Ballina Vendi VJEN “TRENDAFILI BLU”, LIBRI I PARE ME POEZI I ESMERALDA DIMO XHELILAJ

VJEN “TRENDAFILI BLU”, LIBRI I PARE ME POEZI I ESMERALDA DIMO XHELILAJ

4

“Trendafili blu”. Ka qene ky libri I autores fierake Esmeralda Dimo Xhelilaj, I cili eshte promovuar ne mjediset e bibliotekes publike “Dritero Agollli” ne Fier. Mes te ftuarve te shumte, vete Esmeralda, psikologe ne profesion, ka treguar se libri vjen si fryt I pasqyrimit te realitetit,  ndersa poezite e saj jane interpretuar dhe vleresuar nga te pranishmit.

https://youtu.be/U1lIqgWYz7k