Ballina Vendi VIJON VIZITA E KRYEBASHKIAKUT SUBASHI NE KINE. PAS MJEKESISE, PRITEN TE TJERA...

VIJON VIZITA E KRYEBASHKIAKUT SUBASHI NE KINE. PAS MJEKESISE, PRITEN TE TJERA BASHKEPUNIME

2

Vijon vizita e kreut te Bashkise se Fierit Armando Subashi ne Kine. Sebashku me delegacionin qe e shoqeron, kryebashkiaku Subashi eshte ndalur ne nje takim me homologun e tij ne bashkine e Lanzhout, ku mes te tjerash eshte diskutuar per bashkepunim ne disa sektore. Mjeksia, bujqesia, teknologjia, kultura dhe turizmi, pritet te jene disa nga fushat e bashkepunimit mes dy bashkive.

 

 

 

https://youtu.be/cPQI0jkIHE0