Ballina Vendi KERKON TE TAKOJE DREJTORIN, QYTETARI KONFRONTOHET ME PUNONJESIT E OSHE NE FIER

KERKON TE TAKOJE DREJTORIN, QYTETARI KONFRONTOHET ME PUNONJESIT E OSHE NE FIER

2

Nje qytetar eshte konfliktuar me punonjesit e zyres se OSHEE ne Fier dhe rojen e ketij institucioni gjate dites sotme. Mesohet se shtetasi ka kerkuar takim me drejtorin e OSHEE dhe pasi eshte penguar ka tentuar te hyje me force ne institucion, duke u konfrontuar me rojen dhe punonjesit e tjere. Ne nje lidhje telefonike drejtori I OSHE per rajonin e jugut Armando Zhuka ka theksuar se ka edhe pamje filmike te cilat i jane vene ne dispocion policise dhe eshte kryer kallezimi perkates.

 

 

https://youtu.be/8mwUHnzsn4A