Ballina Vendi VIJON PUNA NE QYTET, I MADH INTERESIMI I QYTETAREVE

VIJON PUNA NE QYTET, I MADH INTERESIMI I QYTETAREVE

2

Rehabilitimi I lumit “Gjanice” dhe qendra e qytetit te Fierit jane projekti me I madh qe eshte duke u zbatuar gjate kesaj periudhe. Perdite e me shume, duke perfituar edhe nga moti pa reshje, puna vijon me intensitet, ndera po aq e madhe eshte edhe vemendja e qytetareve.

https://youtu.be/sYZZ3GtGoHU