Ballina Vendi VERSHIMI I VJOSES, DEMTOHET PER TE DYTEN HERE KULTIVUESI I LULESHTRYDHEVE

VERSHIMI I VJOSES, DEMTOHET PER TE DYTEN HERE KULTIVUESI I LULESHTRYDHEVE

4

Eshte demtuar dy here brenda nje kohe te shkurter per shkak te daljes nga shtrati te lumit “Vjose”. Fatmir Hamataj, nje kultivues luleshtrydhesh nga Ferrasi, eshte shprehur se kete here demet kane qene me te medha. Ai ka treguar se I gjithe prodhimi eshte prishur dhe per me teper edhe sera duhet te ndertohet nga e para.

https://youtu.be/46B1hzCRmxQ