Ballina Vendi RRUGORET: HIQEN LEJE DREJTIMI DHE VENDOSEN GJOBA PER SHKELESIT E LIGJIT

RRUGORET: HIQEN LEJE DREJTIMI DHE VENDOSEN GJOBA PER SHKELESIT E LIGJIT

4

60 leje drejtimi jane hequr, ndersa jane vedosur rreth 100 gjoba per drejtuesit e automjeteve te cilet kane shkelur rregullat e qarkullimit rrugor. Shifrat jane bere te ditura nga Njesia Operacionale e drejtorise se pergjitheshme te policise se qarkullimit rrugor, e cila gjate gjithe dites se sotme ka ushtruar kontrolle ne Fier.

https://youtu.be/6s1XYcd4hko