Ballina Vendi VAZHDON MBJELLJA E PEMEVE, BASHKIA PATOS SHTON HAPSIRAT E GJELBERUARA

VAZHDON MBJELLJA E PEMEVE, BASHKIA PATOS SHTON HAPSIRAT E GJELBERUARA

2

E ka cileruar nje akt fisnik, bashkia e Patosit, ate te veteranve te LANC-it dhe familjeve te deshmoreve dhe te moshaurve te qytetit, te cilet jane bere bashke per te shtuar hapsirat e gjelberuara. Sebashku me kryebashkiaken e qytetit te Patosit Rajmonda Balilaj, ata kane mbjelle dhjetra peme ne zonen e Belines, duke plotesuar keshtu gjithmone e me shume brezin pyjor te bashkise se Patosit.

https://youtu.be/OjkgYdT0izQ