Ballina Vendi UZINA E BALLSHIT DREJT SHKATERRIMIT, PUNETORET: TE RIFILLOJE PUNA

UZINA E BALLSHIT DREJT SHKATERRIMIT, PUNETORET: TE RIFILLOJE PUNA

5

Uzina e perpunimit te thelle te naftes ne Ballsh, tashme eshte e ndalur. E ndersa punonjesit kerkojne pagat dhe sigurimet e prapambetura, ngren edhe nje tjeter shqetesim. Specialistet thone, se nese disa procese ne uzine, nuk kryhen edhe gjate kesaj periudhe, kjo e fundit mund te shkaterrohet. Ata shtojne se duhet te merren masa per te zgjidhur situaten, pasi nuk eshte e drejte qe uzina te perfundoje ne kete gjendje.

https://youtu.be/NLe71deWfpw