tvkombi
tvkombi

FILLON PUNA PER RIKUALIFIKIMIN E LAGJES “1 MAJI”

Vendi

Publikuar ne:17:47 - 08/01/2018

Vijon ne lagjen “1 Maji”puna e Bashkise se Fierit per prishjen e objekteve te ndryshme, te cilat kishin zaptuar hapsirat publike. Lirimi I ketyre te fundit dhe krijimi I infrastruktures se nevojshem, eshte ne qender te punes se ketij institucioni, ndersa behet me dije se do te behet rikualifikimi I te gjithe lagjes.

https://youtu.be/cg9yKrqx20s

Ju sugjerojmë