Ballina Vendi U.K, MATESA PER TE GJITHE ABONENTET. NIS AKSIONI NE NJESINE ADMINISTRATIVE DERMENAS

U.K, MATESA PER TE GJITHE ABONENTET. NIS AKSIONI NE NJESINE ADMINISTRATIVE DERMENAS

2

Cdo familje e cila furnizohet me uje te pijshem do te pajiset me mates. Ka qene ky thelbi I nje aksioni te nisur nga ndermarrja e Ujesjelles Kanalizimeve Fier, I cili ka marr startin nga Njesia Administrative Dermenas. Per drejtorin e shitjeve prane kesaj ndermarrje, kjo menyre formalizon pagesen e fatures se ujit, dhe ne te njejten kohe I ben qytetaret me te ndergjegjeshem, duke paguar vetem ate qe konsumojne.

 

https://youtu.be/uOzEjRJQSVo