Ballina Vendi FIER: DREJTUESIT E INSTITUCIONEVE, TAKIM NE PREFEKTURE

FIER: DREJTUESIT E INSTITUCIONEVE, TAKIM NE PREFEKTURE

2

Bilanci I puneve te deritanishme ne nivel qarku dhe planifikimi per vitin e ardhshem kane qene ne qender te nje takimi, organizuar nga Prefekti I Qarkut te Fierit. Gjate takimit jane permendur bashkepunimet me disa ministri dhe institucione, ndersa eshte kerkuar nje vemendje me e madhe persa I perket mbrojtjes se mjedisit si dhe perballimin dhe marrjen e masave parandaluese per emergjencat civile.

 

https://youtu.be/voIxI_qkGHk