Ballina Vendi TRE TE ARRESTUAR NE FIER DHE LUSHNJE, NE PRANGA PER VEPRA TE...

TRE TE ARRESTUAR NE FIER DHE LUSHNJE, NE PRANGA PER VEPRA TE NDRYSHME PENALE

2

Tre persona ne Fier dhe Lushnje jane vendosur ne pranga nga policia pasi akuzohen per vepra te ndryshme penale. Mes te ndaluarve eshte edhe nje 30 vjecar nga Lushnja, I cili ka goditur per shkak te detyres punonjesin e policise ne Komisariatin e Lushnjes i cili ka qene ne nje zbatim vendimi te Bashkise Lushnje per nje konflikt pronesie.

 

 

 

 

https://youtu.be/lY4INIxsLnk