Ballina Vendi TRANSFORMOHET BASHKIA E PATOSIT, PRITET HAPJA E ZYRAVE ME NJE NDALESE

TRANSFORMOHET BASHKIA E PATOSIT, PRITET HAPJA E ZYRAVE ME NJE NDALESE

2

Jane transformuar totalisht mjediset e Bashkise se qytetit te Patosit, aty ku me ndryshimet e bere pritet qe ti jepet nje tjeter kuptim pritjes dhe sherbimit ndaj qytetareve dhe bizneseve.  Me perfundimin e punimeve pritet qe te hapet edhe zyra e nje ndalese, zyre e cila do te permiresoje thelbesisht sherbimet.

https://youtu.be/J6ZxaxDhv1M