Ballina Vendi TRAJTIMI I MBETJEVE NE FIER, RAMA: NJE NGA VEPRAT E VENA NEN...

TRAJTIMI I MBETJEVE NE FIER, RAMA: NJE NGA VEPRAT E VENA NEN AKUZAT E RENDA TE ARRATIAKEVE POLITIKE

2

Fushat sanitare te perpunimit te mbetjeve ne Fier, do te bejne te mundur jo vetem kontrollin e mbetjeve dhe te shpetimit nga helmet, por do te prodhojne energji. Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamje nga ky investim i rendesishem per Fierin,  I cili sipas tij ,eshte nje nga veprat e vena nen akuzat e renda te arratiakeve politike.

https://youtu.be/kFTOwUexGSw