tvkombi
tvkombi

FUND PERMBYTJEVE, FORCOHET ARGJINATURA E LUMIT VJOSE

Vendi

Publikuar ne:18:38 - 27/02/2019

Forcat e Armatosura dhe bashkia Fier po i japin fund permbytjeve ne njesite administrative Frakull dhe Dermenas, duke forcuar ndjeshem argjinaturen e lumit Vjose, ne nje gjatesi prej gati 4 km. Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka, e shoqeruar nga kryetari i bashkise Fier Armando Subashi, deputetet e qarkut, Adelina Rista, Antoneta Dhima, Xhevit Bushaj dhe prefekti Baki Bala, inspektuan nga afer punimet ne nje pjese te kesaj argjinature.                                       

https://youtu.be/CGXuxtrgMmE

Ju sugjerojmë