Ballina Vendi TJETER EPOKE PER TEATRIN BYLIS, NIS MARATONA E SHFAQEVE

TJETER EPOKE PER TEATRIN BYLIS, NIS MARATONA E SHFAQEVE

2

Nje tjeter epok nis per teatrin Bylis ne Fier, skenen qe ka mirepritur me mijere role, ka marre duartrokitje pa fund e ka emoncionuar artedashesit. Nga 30 prilli, emra te njohur te skenes shqiptare do te ngjiten ne teatrin e Bylis, nje skene totalisht e re dhe nje salle moderne. Kronika sjell edhe kalendarin e shfaqeve te ketyre diteve

https://youtu.be/6WJYPRlP9p0