Ballina Vendi HAPET QENDRA E RE SHENDETESORE NE VRESHTAS

HAPET QENDRA E RE SHENDETESORE NE VRESHTAS

2

Banoret e fshatit Vreshtas ne Njesine Administrative Cakran ne Fier tashme kane nje qender te re shendetesore e pajisur me te gjitha mjetet dhe pajisjet e nevojshme. Nje bashkepunim I mire mes Bashkise se Fierit, Gjysme Henes se Kuqe, Drejtorise se Shendetit dhe institucioneve te tjera, ka bere qe sot te pritet edhe shiriti inaugurues. Rendesia e ketij investimi, dhe te tjereve qe pritet te vijne, eshte vleresuar edhe nga kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi.