Ballina Vendi TERRENET SPORTIVE KANE QENE NJE NDER PRIORITETET PUNES SE BASHKISE SE FIERIT

TERRENET SPORTIVE KANE QENE NJE NDER PRIORITETET PUNES SE BASHKISE SE FIERIT

2

Terrenet sportive kane qene nje nder prioritetet punes se bashkise se Fierit, dhe ne nje pjese te mire te tyre eshte punuar, duke I transformuar totalisht. Nje gje e tille lidhet ngushte edhe me shkollat si Qender Komunitare, cka I kthen hapsirat e institucioneve shkollore ne territore te shfrytezueshme nga te gjithe qytetaret. Pikerisht kjo pune e bere nga kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi, eshte vleresuar edhe nga Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla, e cila gjate nje bisede ne studion e TV Kombit ka theksuar se dicka e tille eshte per tu marre shembull.

 

 

https://youtu.be/7IdEvibxUjY