Ballina Vendi TENTUAN TE PERDHUNONIN NJE 13 VJECARE, NDALOHEN TRE PERSONA NE ROSKOVEC

TENTUAN TE PERDHUNONIN NJE 13 VJECARE, NDALOHEN TRE PERSONA NE ROSKOVEC

2

Tre persona jane ndaluar nga blute e Fierit pasi akuzohen per heqje te paligjshme te lirise dhe marrdhenie seksuale me te mitur e mbetur ne tentative. Tre te rinjte nga 22 ne 24 vjec, mesohet se kane tentuar te perdhunojne nje 13 vjecare, por fale nderhyrjes se famijareve te kesaj te fundit ajo ka arritur te shpetoj.

https://youtu.be/GdJbHTdUKSE