Ballina Vendi “TE SIGURT MBI DY RROTA 2019”, AKTIVITETI I AUTO CLUB ALBANIA NE...

“TE SIGURT MBI DY RROTA 2019”, AKTIVITETI I AUTO CLUB ALBANIA NE FIER

2

Per te 9-in vit me radhe Auto Club Albania vjen ne Fier me aktivitetin “Te sigurt mbi dy rrota-2019”. Pjese e ketij konkursi  qe bazohet ne edukimin mbi sigurine rrugore,  u bene femije te shkollave 9 vjecare te qytetit nga mosha 10-12 vjec.  Ky aktivitet nuk mund te vinte ne Fier pa mbeshtetjen e Bashkise se qytetit, Drejtorise Arsimore dhe gjithe institucioneve te tjera, te cilat mundesuan realizimin e tij.

https://youtu.be/17Nr_ghu6iE