Ballina Vendi TE SHTUNEN NE OREN 13:00, ISH HOTEL SHKELZENI SHEMBET ME SHPERTHIM TE...

TE SHTUNEN NE OREN 13:00, ISH HOTEL SHKELZENI SHEMBET ME SHPERTHIM TE KOMANDUAR

4

Te shtunen ne oren 13.00 pritet te shembet me shperthim te komanduar, ish hotel “Shkelzeni”, ndertuar buze lumit Gjanice. Per te hedhur ne toke godinen 4 kateshe do te perdoren 12 kilogram eksploziv I vendosur ne 450 vrima, ndersa do te perdoren 300 thase me rere dhe nje skele e gjate sa vete objekti, per te evituara pasojat e prishjes.

https://youtu.be/ebmI2HEsJ5Q