tvkombi
tvkombi

TAP KA KRYER19 KALIME LUMENJSH NE SHQIPERI

Vendi

Publikuar ne:16:47 - 27/06/2018

Pergjate gjurmes se gazesjellesit Trans Adriatik ne Shqipei, jane kryer gjithesej 19 kalime lumenjsh. Burime nga TAP kane bere me dije se tubacioni eshte kaluar poshte shtratit te lumenjve,deri ne 15 metra thellesi, duke shmangur ndikimet ne faunen dhe floren e luginave. Lumi Seman dhe  Osum jane dy lumenjte kryesore te cilen kryqezohen disa here nga TAP.

 

 

 

https://youtu.be/pWShS-HGfJY

Ju sugjerojmë