Ballina Vendi TAKIM NE PATOS, SINDIKATA DHE NAFTETARET KERKOJNE ZBATIMIN E STATUSIT

TAKIM NE PATOS, SINDIKATA DHE NAFTETARET KERKOJNE ZBATIMIN E STATUSIT

2

Ne diten boterore te punes se denje dhjetra naftetar  te cilet moret pjese ne nje takim te organizuar ne qytetin e Patosit  nga Sindikata e naftetareve  shqiptare ,  ngriten nje sere problematikash. Mos zbatimi i statusit te naftetarit, kushtet e punes,  pagat etj  ishin disa nga pikat kryesore ky naftetaret jane ndalur.   Ka qene kryetari I sindikates se naftetareve shqiptar  Kosta Kina ai I cili ka theksuar se edhe pse ka nje vit e gjysme qe ky status eshte miratuar  ende nuk po gjen zbatim.

 

 

https://youtu.be/5FS-RJYhVL0