Ballina Vendi SUBVENCIONIMI I FERMEREVE, PERFUNDON AFATI I APLIKIMIT

SUBVENCIONIMI I FERMEREVE, PERFUNDON AFATI I APLIKIMIT

2

Ka perfunduar  tashme afati  pet te gjithe fermeret  te cilet  kane aplikuan per te kerkuar mbeshtetje financiare per projektet e tyre. Duke u bazuar ne rang qarku numri I fermereve qe kane aplikuar  prane agropika ne Fier shkon  ne total ne 1260  aplikime. Skemat mbeshtetese, jane hartuar mbi bazen e nje analize te thelluar per gjendjen e sektorit bujqesor dhe rural dhe konsultimeve te gjera, me perfshirjen e institucioneve dhe eksperteve te fushes.

https://youtu.be/xWI1O89G8Qk