Ballina Vendi SUBASHI NE TOPOJE DHE SEMAN: ZONE ELITARE PER ZHVILLIMIN E TURIZMIT DHE...

SUBASHI NE TOPOJE DHE SEMAN: ZONE ELITARE PER ZHVILLIMIN E TURIZMIT DHE JO VETEM

2

Kane qene dy takime te tjera te medha ato qe jane organizuar nga kreu I bashkise se Fierit Armando Subashi me banoret e Topojes dhe Semanit. Gjate ketyre kater viteve investimet ne te gjithe kete zone nuk kane munguar, por projektet qe pritet te zbatohen jane akoma te shumte. Edhe gjate ketyre dy takimeve eshte theksuar se 30 qershori eshte nje date e shenuar per shqiptaret, eshte dita e zgjedhjeve, e cila duhet respektuar.

https://youtu.be/SYgPeJqjgG4