Ballina Vendi BALILI NE SHEQISHTE: NDERHYJE NE INFRASTRUKTURE, PUNA DO TE VIJOJ NE TE...

BALILI NE SHEQISHTE: NDERHYJE NE INFRASTRUKTURE, PUNA DO TE VIJOJ NE TE GJITHE ZONEN

2

Kryetarja e Bashksie se Patosit Rajmonda Balili ka vijuar takimet me banore te zonave te ndryshme. Kete here shoqeruar edhe nga deputetja Antoneta Dhima, Balili ka bashkebiseduar me banoret rreth investimeve te kryera deri tani dhe kerkesat qe ata kane per te tjera nderhyrje.  Me pas kryebashkiakja Balili eshte ndalur edhe ne rrugen e Sheqishtes, ne rrugen e se ciles eshte duke u nderhyre aktualisht.

https://youtu.be/RZgkrVq5dsk