Ballina Vendi SUBASHI NE PORTEZ: PUNE TE MEDHA NA PRESIN EDHE PAS 30 QERSHORIT

SUBASHI NE PORTEZ: PUNE TE MEDHA NA PRESIN EDHE PAS 30 QERSHORIT

2

Turi I takimeve te kreut te bashkise se Fierit Armando Subashi me banoret nuk eshte ndalur. Me entuziazem dhe vendosmeri per te shkuar ne votimet e 30 qershorit, Armando Subashi eshte pritur edhe ne takimin me banore te Portezes dhe Mbyetit. Nje mori projektesh jane zbatuar edhe ne kete zone, dhe shume te tjere pritet te vihen ne zbatim gjate periudhes ne vazhdim, pasi puna asnjehere nuk eshte ndalur.

https://youtu.be/lVFtq9GKL1s