Ballina Vendi CAKRANI I 100 FSHATRAVE, SUBASHI: SHUME SHPEJT NJE QENDER E RENDESISHME JO...

CAKRANI I 100 FSHATRAVE, SUBASHI: SHUME SHPEJT NJE QENDER E RENDESISHME JO VETEM PER FIERIN

3

Cakrani I 100 fshatrave shume shpejt do te kete nje qender te re, me teper te aksesushme, shume funksionale e mbi te gjitha ne sherbim te komunitetit te zones dhe jo vetem.  Lajmi eshte dhene nga kreu I bashkise se Feirit Armando subashi, ne nje takim te ngrohte e miqesor me banoret e Cakrani dhe Varibopit, aty ku eshte prezantuar edhe projekti per rikonstruksionin e qendres se kesaj Njesie Administrative. Krybashkiaku Subashi eshte ndalur jo vetem tek transforimi I qendres, por edhe tek projektet e tjera te medha qe kane nisur te zbatohen dhe ato qe pritet te vihen ne zbatim gjate periudhes ne vazhdim.

https://youtu.be/L53YXXqUo8w