Ballina Vendi SUBASHI: FIERI QE DUAM, NDRYSHON PERDITE E ME SHUME

SUBASHI: FIERI QE DUAM, NDRYSHON PERDITE E ME SHUME

2

Banoret e lagjeve “11 Janari” dhe “Kryengritja e Fierit” kane zhvilluar nje bashkebisedim te ngrohte me kreun e Bashkise se Fierit Armando Subashi, I cili gjate gjithe ketyre diteve, eshte ndalur ne cdo zone te bashkise se madhe te Fierit. E ndersa eshte ndalur tek zhvillimi qe qyteti ka marre gjate ketyre kater viteve, Kryebashkiaku Subashi nuk ka harruar te parashtroj perpara banoreve edhe projektet qe pritet te realizohen pas 30 Qershorit, nje dite e rendesishme per te gjithe shqiptaret.

https://youtu.be/8cU90C7lZAg