Ballina Vendi SUBASHI NE AFRIM: NIS SHUME SHPEJT PROJEKTI I KUZ

SUBASHI NE AFRIM: NIS SHUME SHPEJT PROJEKTI I KUZ

2

Perhere e me shume te bindur per te shkuar se bashku 30 Qershor, te sigurt e te vendosur per bashkine qe dua, per Fierin qe duam. Ka qene kjo kryefjala e takimit qe ka zhviluar me banoret e “Afrimit”, “Afrimit te ri” dhe “Mbrostar Ferkos” ne Fier, kreu I bashkise Armando Subashi. Ky I fundit ka ndare me banoret projektet qe pritet te zbatohen gjate 4 vjecarit te ardhshem, e ndersa do te marrin zgjidhje problematika te cilat vijojne te shqetesojne banoret.

https://youtu.be/FpPHUQUcBOE