Ballina Vendi Subashi deshmon duke treguar me fakte disa te paverteta per inceneratorin e...

Subashi deshmon duke treguar me fakte disa te paverteta per inceneratorin e Fierit!

2

Kryetari i Bashkise se Fierit ka deshmuar diten e sotme ne Komisionin hetimor.Ai u ndal te disa te paverteta, qe sipas tij ai ka disponuar per percaktimin e vendit, ku do te ndertohet inceneratori, sipas tij kjo eshte e pavertete dhe kete e tregojne faktet. Kryetari i Bashkise eshte shprehur se kjo ka ndodhur me vendimin e Keshillit Bashkiake.E paverteta e dyte eshte fakti qe iku nga nje toke shtet dhe shkoje ne nje toke private, duke i shkaktuar shtetit nje dem prej 46 milion lekesh edhe kjo sipas kreut te Bashkise Fier eshte nje genjeshter.