Ballina Vendi Ndertimi i landfillit domodoshmeri per te dy kandidatet rival ne Fier!

Ndertimi i landfillit domodoshmeri per te dy kandidatet rival ne Fier!

2

Eshte vlere e pamohueshme kur Alibeaj dhe Subashi qendrojne në nje linje per realizimin e nje investimi kaq te domosdoshem per cdo qytetar.Dikur kandidati demokrat e ka quajtur si te vetmen zgjidhje per qytetin ndertimin e nje landfilli. Koha e ka vërtetuar domosdoshmërinë e një investimi të pëpunimit dhe menaxhimit të mbetjeve urbane, që të jetë shpëtim jo vetëm për mjedisin, por edhe për shëndetin e banorëve fierakë nga fryma kancerogjene e mbetjeve urbane. Edhe pak dhe ajo shtëllungë vdekje prurëse do të jetë një ëndërr e keqe.Bashkia e Fierit me vizione për investime të së ardhmes!

https://www.facebook.com/watch/?v=968983500421328