Ballina Vendi SUBASHI: 30 QERSHORI, STANDARI ME I LARTE I ZGJEDHJEVE DERI ME SOT

SUBASHI: 30 QERSHORI, STANDARI ME I LARTE I ZGJEDHJEVE DERI ME SOT

2

Te sigurt e te vendosur per te shkuar ne 30 qershor perpara kutise se votimit e per t’i dhene Shqiperise dhe shqiptareve standardin me te larte te zgjedhjeve deri me sot. Keshtu eshte shpreur kreu I baskise se Fierit Armando Subashi, gjate nje takimi qe ka zhvilluar pasditen e se shtunes ne Ferme Clirim. Vec puneve te realizuara, jashte vemendjes se kreut te Bashkise nuk ka mbetuar as situata politike, ku keto zgjedhje, sipas tij, jane te vecanta, ndersa 30 qershori eshte nje date e patjetersueshme.

https://youtu.be/jC8eomCBDgE