Ballina Vendi STUHITE DETARE, DEMTIME NE ZONEN E PYLLEZUAR BREGDETARE NE FIER

STUHITE DETARE, DEMTIME NE ZONEN E PYLLEZUAR BREGDETARE NE FIER

2

Stuhite detare, kushtet e papershtateshme atmosferike, por edhe dora e njeriut, kane sjell demtimin e shume pemeve ne pyllin e Semanit ne Fier. Ky fenomen eshte vene re edhe ne Darezeze e Poro, ndersa sipas kreut te drejtorise se Pyjeve ne Bashkine e Fierit, pemet e demtuara jane prere, dhe dokumentacioni eshte derguar ne ministrine perkatese per te vazhduar me proceduren e nxjerrjes ne ankand.

 

 

 

https://youtu.be/VYl-DxCLVdE