Ballina Vendi SPITALI AMERIKAN FIER, SALLA DHE MJEKE TE SPECIALIZUAR PER KIRURGJITE ORTOPEDIKE DHE...

SPITALI AMERIKAN FIER, SALLA DHE MJEKE TE SPECIALIZUAR PER KIRURGJITE ORTOPEDIKE DHE TRAUMATOLOGJIKE

2

Shume shpejt ne Spitalin Amerikan ne Fier do te kryhen nderhyrje kirurgjikale te ortopedise dhe traumatologjise. Nderhyrjet e  specializuara   do te realizohen nga specialistet Ortoped- Traumatolog, italiani Giuseppe Bonfiglio si dhe mjeku shqiptar  Nuredin Sadikaj.

 

 

 

 

https://youtu.be/gXIX0GrsT5A