tvkombi
tvkombi

SIGUROHET LENDA DRUSORE PER NGROHJE NE INSTITUCIONET ARSIMORE

Vendi

Publikuar ne:16:56 - 24/01/2018

Pergjate gjithe kesaj periudhe me temperature te ulta, te gjitha cerdhet, kopshtet dhe shkollat ne qytetin e Fierit jane furnizuar me lende drusore, e domosdoshme per ngrohje. Ne baze te kerkesave te paraqitura, eshte siguruar sasia e nevojshme e druve, e cila eshte shperndare ne cdo institucion arsimor.

https://youtu.be/uZT5cU1-5zo

Ju sugjerojmë