Ballina Vendi SHKOLLA “PETRO SOTA”, PERZGJEDHJA E SHUME NXENESVE

SHKOLLA “PETRO SOTA”, PERZGJEDHJA E SHUME NXENESVE

2

Ne ate qe eshte cilesuar si dita e hapur, shkolla profesionale “Petro Sota” ne Fier  ka mirepritur nxenes te shkollave 9- vjecare, autoritete vendore dhe drejtues insitucionesh.   Te ftuarit kane pare nga afer ate cka kjo shkolle ofron sot, laboratoret dhe sallat ku kryehen praktikat mesimore, te gjitha te pajisura me mjetet e nevojshme, jo vetem per te mesuar por edhe per t’u aftesuar profesionalisht.

https://youtu.be/uZt5xTU2y7o