Ballina Vendi BALONAT SHUMENGJYRESHE MBUSHIN QYTETIN E PATOSIT

BALONAT SHUMENGJYRESHE MBUSHIN QYTETIN E PATOSIT

2

Balonat shymengjyreshe pikturuan qiellin e qytetit e  Patosit, ne aktivitetin e organizuar per here te pare nga Drejtoria e Arsim-Kultures prane Bashkise se ketij qyteti  ne bashkepunim me kopshtet. Ne kete aktivitet mori pjese edhe Kryetarja e Bashkise Znj. Rajmonda Balilaj e cila deklaroi se kjo dite do te kthehet ne nje tradite te pervitshme per qytetin, duke shenuar keshtu nje ngjarje te gezueshme per gjithe femijet dhe jo vetem

https://youtu.be/LC4OUC0gttU