Ballina Vendi SHEMBEN NE EKSPLOZIV DY NDERTESA PERGJATE SHTRATIT TE GJANICES NE FIER

SHEMBEN NE EKSPLOZIV DY NDERTESA PERGJATE SHTRATIT TE GJANICES NE FIER

4

Ne oren 13.00 eshte bere edhe shperthimi I komanduar me lende eksplozive I dy ndertesave ne qender te qytetit te Fierit. Inspektoriati kombetar I mbrojtjes se territorit, ne bashkepunim me forcat e ushtrise dhe bashkine e Fierit kishin marre te gjitha masat, duke bllokuar levizjen e automjeteve dhe duke vendosur barrier mbrojtese pergjate gjithe gjatesise se godinave. Me prishjen e ketyre dy objekteve shkon ne 17 numri I godinave te shkaterruar qe nga e hena, pergjate shtratit te lumit Gjanice.

https://youtu.be/1YZf46Owb3A