Ballina Vendi POLICIA E SHTETIT, GATISHMERI E PERFORCUAR

POLICIA E SHTETIT, GATISHMERI E PERFORCUAR

4

Prej dites se dieshme Policia e Shtetit ka kaluar në gatishmëri të përforcuar. Në të gjitha qarqet shërbimet e Policisë janë angazhuar në ndihmë të banorëve ku është kërkuar ndihmë. Në Fier, Vlorë e Shkodër janë dërguar grupe të FNSH-s dhe të Delta Forcës. Vetem ne Ferras e Novoselë ndodhen 2 njësi të FNSH- së Fier dhe 2 njësi të Deltës me makina me kalueshmëri të lartë dhe varka e gomone.

https://youtu.be/4-UbWTj24mw